Annons
Nyheter

Vabbmåndag och te i solen

Nyheter • Publicerad 12 mars 2012
Foto: 

Astrid har mått konstigt i helgen. Ja, hon sa ju inte det till oss, men vi märkte det på flera sätt. I lördags kväll var hon trött och orkeslös och varm i pannan- feber.

På söndagen var hon trött och slö och åt inte så mycket. Jag tog med henne i vagnen och promenerade till Elin Wägners Lilla Björka som ligger här i trakten för att titta på den nya fotoutställningen (som var väldigt sevärd och tankeväckande, åk dit till helgen!)

Annons

Väl hemma så kräktes hon efter en stund. På vår röda matta som nog inte ska genomgå någon närmare undersökning av städtanterna på TV4 om man säger så.

Tja. Så vi har haft en hemmadag. Städade, tvättade, städade igen, läste böcker för Astrid, gosade och så somnade hon i vagnen. Leiah och jag passade på att ta en eftermiddagsfika i solen. Herrrrrrregud vad det är härligt. Bara sitta i solen och dricka lite te. Leiah som klättrar på verandan, gungar, leker i lekstugan och sitter jämte mig och säger fantastiska saker.

En ganska skön måndag faktiskt. Ja, jag tror att Astrid är på bättringsvägen. Hon lekte i lekstugan och gungade lite hon med när hon väl hade vaknat.

Marie Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons