Annons
Nyheter

Veteranbilsrally

Bilder från Veteranbilsrallyt på Hjälmsbodarna
Nyheter • Publicerad 31 augusti 2010
Foto: 
Foto: 

Näst sista söndagen i augusti var det som vanligt veteranbilsrally på Hjälmsbodarna.

Eftersom det också är en avslutning på sommarens aktiviteter var det extra många besökare där. Trots att regnet öste ner på morgonen kom det många entusiaster som ville köra rallyt, och när starten väl hade gått upphörde regnet och det blev en riktigt fin sensommardag.

Annons

Utmed rundan som är på ca 3 mil fanns det både tipsfrågor och förarprov, och vinnarna av rallyt blev faktiskt tre från Lammhultstrakten. 1:a pris gick till Daniel Hjertonsson, 2:a pris till Rolf Berggren och 3:e pris gick till Kjell Hjertonsson. På eftermiddagen bjöds det på både svängig och rolig underhållning av Dansfötter från Växjö, det blev mycket uppskattat av alla i publiken.

Bara för att sommarsäsongen är slut på Hjälmsbodarna innebär det inte att vi går i ide, nej nu så kör vi igång med vårt stickcafé, helgen innan älgjakten blir det älgmålsbön i lillstugan, och vi ska som vanligt ta en bussresa till Tygskroten i Kinna för att sedan avsluta året med Julmarknad vid Allhelgonahelgen.

Birgit Rostedt Gunnarsson

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons