Annons
Nyheter

Blandad kompott

Nyheter • Publicerad 7 december 2010
Foto: 
Foto: 
Foto: 

Veckor har flugit förbi och mycket har hänt. Snön ligger vit och det är numera december. Första och även andra advent har passerat, lussebullarna är bakade och adventskalendern är igång. Julmarknader i Johansfors och Kosta har blivit besökta och jag har fotograferat bl.a Andreas, Daniel och Linnéa – artisterna från IDOL. ”Så mycket bättre” är det gulligaste programmet på tv och jag är numera proffs på medeltiden. Jag och mamma har åkt tåg till Stockholm och spenderat några underbart juliga och intensiva dagar i huvudstaden. Där såg vi också på världens bästa hyllningsmusikal till Queen – ”We will rock you”. Mer om det kommer vill jag lova!

Till dess ska jag samla ihop mig en smula, plugga inför ett kommande matteprov, klinka på pianot och ja? Försöka njuta. Lucia comin’ up next!

Moa Olofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons