Annons
Nyheter

Fulare för att bli finare

Nyheter • Publicerad 20 januari 2012
Foto: 

Det känns som om det enda jag bloggar om är hur intensivt allt känns just nu. Kanske beror det på att jag inte helt har kommit in i skollivet sedan lovet och att jag fortfarande går omkring med en väldigt envis förkylning... Jag har fått reda på att jag kommer ha en tandställning på plats inom två månader. Tandställning, både uppe och nere. Tandläkaren förberedde mig på att ha den under två års tid. Buhuuu! Aja, jag kommer i alla fall få ett oemotståndligt leende... När den är borta, det vill säga ;)

Jag har också fått flera musikuppträden inbokade i min kalender. Om min förkylning tillåter ska jag sjunga på Kulturnatten nästa lördag vid Konserthuset runt 20.30. Jag ska även sjunga tillsammans med Mathilda, accompanjerad av Allan Rogers, i domkyrkan klockan 17.00 den 4:e februari då det är Världscancerdagen. Det känns galet roligt att få dessa erbjudanden och jag/vi måste öva för fullt, hoppas bara halsen blir bättre tills det är dags... Ni är i alla fall varmt välkomna att komma och lyssna på oss!

Hela denna helgen ska jag repa med Bloody Mary - gänget. Torsdag, lördag, söndag. Nästa helg är vi lediga, men helgen efter det kör vi fredag, lördag, söndag. Så kommer det hålla på ända fram till någon vecka innan premiären den 17:e maj, då vi kommer öva dag ut och dag in. Men det är en spännande tid! Snart släpps biljetterna, vi kommer mer och mer kunna använda rekvisita och liknande - det känns som om jag befinner mig på ett tåg som tuffar framåt i en rasande fart. Men kul är det!!!

Moa Olofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons