Annons
Nyheter

Oktoberfrost

Nyheter • Publicerad 12 oktober 2010
Foto: 
Foto: 

Franskaprov och franskaläxa. Redovisning. Svenskauppgifter och engelskauppsatser. Prov i träningslära och en genomförd hälsoundersökning. Piano och sångläxa. Revymöte. Där emellan har en och annan förkylning kommit och gått, små projekt av olika slag har bearbetats?

Det är inte riktigt så jobbigt som det kanske låter, det mesta flyter på ganska bra faktiskt! Men det märks att det har börjat igen, livet i skolan. Gymnasiet är fortfarande roligt, förändring är bra! Jag önskar bara busstiderna vore lite bättre, men som tur är kan jag i alla fall samåka med min kära mor lite då och då.

Annons

Hösten har kommit på allvar! Höst. Smaka på ordet. Det innebär kalla men klara nätter, gulnande löv på marken, oktober helt enkelt. Jag är en sommarmänniska, det kan jag inte förneka. Väljer k länningar, k vällsdopp, k vitter från fåglar hellre än k alla fötter, k oftor och k ortare dagar. Men så länge solen visar sig kan jag se charmen med alla årstider. För mig är solen nyckeln till det mesta, framför allt till ett bättre humör. Ingen gillar väl ständigt mörker?

Nu är det EM kval i fotboll, jag tror att jag ska se lite i början av matchen i alla fall. Jag är inget stort fan av den sporten? men lite insatt måste jag vara, jag går ju trots allt i en idrottsklass ;)

Moa Olofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons