Annons
Nyheter

Baby Blues gör sitt intåg nästa vecka

På måndag gör en ny serie intåg i Smålandsposten. Det är Baby Blues, som ni serieläsare röstat fram, som vi då börjar publicera.
Nyheter • Publicerad 8 augusti 2014

Baby Blues kommer att ersätta Elvis. Resultatet från omröstningen har vi redovisat tidigare så ni vet att Baby Blues blev överlägsen vinnare. Ni vet också att Elvis går i graven eftersom det helt enkelt inte produceras några nya Elvis längre.

Baby Blues är en serie om föräldraskap och ett pars förhållningssätt till föräldraskapet. Serien innehåller allt från vredesutbrott till potträning. Upphovsmän är amerikanerna Jerry Scott och Rick Kirkman. Serien är välkänd och har publicerats i tidningar över hela världen i många, många år.

Annons

I centrala Växjö inleds i dag Karl-Oskardagarna med festligheter som pågår hela helgen. På sidan A 6 finns en nyhetstext av Per Jodenius och på Kultur& Nöje, A18, uppmärksammar Mathilda Muul artister som gästar Karl-­Oskardagarna.

Redan när dagarna, eller stadsfesten, var i planeringsfasen fick vi synpunkter på festligheterna. Det var synpunkter på allt från valet av artister till att festen kostade för mycket. Någon tyckte att stadsfester av Karl-Oskar-karaktär borde läggas i malpåse, ytterligare någon tyckte att det var trevligt när det händer något utöver det vanliga i stadskärnan.

Vad tycker du, hör gärna av dig om du har någon fråga du vill lyfta till lobbyn@smp.seeller tipsa om nyheter till nyheter@smp.se

Gun-Britt Iderheim är produktionschef på Smålandsposten och samtalar här med läsare.

Gun-Britt Iderheim
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons