Annons
Nyheter

Bättre exponering av arrangemang

Måndag igen. I dag kommer fler att börja arbeta efter en skön semesterperiod.
Nyheter • Publicerad 4 augusti 2014

I går läste jag att man ska förbereda sig inför återkomsten till arbetet. Ett antal punkter listades. Dessutom ska man, sjukvården undantagen, om möjligt ta det lite lugnt de första dagarna efter en semester. Hm, jag undrar vad arbetsgivarna säger om man ska följa det rådet. Det sista rådet som nämndes var kanske det klokaste. Har man för mycket ångest inför återkomsten till arbetet efter en semester, säg upp dig. Du har ett arbete du inte trivs med. Det finns många arbetslösa därute som vill ha jobb och som kanske skulle passa bättre.

Helgen har som vanligt varit full av välbesökta arrangemang. Bilentusiaster samlades i Kärrasand i lördags eftermiddag, slåttergille i Pjätteryd, friluftsgudstjänst i Lessebo, stämningsfull spelmansstämma i Grimslöv, Elitfönster cup i Lenhovda med 77 deltagande lag och musik i Logen i Dädesjö för att nämna några. På tal om välbesökt. Ola Netterström och Olof Elfverson rapporterar om att 3?000 kom för att se Växjö Lakers skills competition i Vida Arena. Eller kanske sökte besökarna svalka. Lördagen var varm men söndagen var varmare. Min termometer visade 32,3 grader i skuggan. Men det är i dag, måndag, som eventuella sommarvärmerekord ska slås.

Annons

Arenastaden, nya avtal om bostäder kan vara på gång, skriver Stefan Fehrm på nyhetsplats. Jag har vid flera tillfällen, senast i helgen, fått samtal om att skyltningen om arrangemangen i Arenastaden är för dålig. Östers hemmamatcher, hundutställningar, vem Lakers möter. Allt borde synas ordentligt från Storgatan – som det gör när man passerar Ullevi i Göteborg, sa han som hörde av sig senast. Eftersom jag ofta åker förbi Arenastaden måste jag ge de som ringt rätt. Arrangörerna är för blygsamma.

Har du tips och synpunkter. Hör av dig till nyheter@ smp.se eller skicka ditt inlägg till Lobbyn@smp.se

Gun-Britt Iderheim
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons