Annons
Nyheter

Elit och bredd på sportsidorna

Den finske backen Kalle Kaijomaa ska bredda Växjö Lakers defensiv resten av säsongen. Elitseriens nästjumbo tycker att backsidan är lite för tunn. Om någon av de ledande backarna i Jonas Holös eller Noah Welch skulle gå sönder ställs orimligt höga krav på de som finns bakom, menar sportchefen Henrik Evertsson. Läs mer om Växjö Lakers senaste nyförvärv på dagens sportsidor.
Nyheter • Publicerad 30 oktober 2012

Där får ni också senaste nytt inför kvällens match mot Skellefteå i elitserien. Bara tre omgångar återstår innan det är dags för säsongens första längre uppehåll på grund av landslagsturneringen Karjala Cup. SMP-lives hockeymagasin Powerplay kommer dock inte att göra något uppehåll. På onsdag är vi tillbaka. Denna veckan börjar sändningen redan klockan 14. Gäst i studion är Växjö Lakers lagkapten Johan Markusson.

Elitlagen Växjö Lakers, Tingsryd, Troja, Öster, Växjö Vipers och Alstermo med flera får förstås gott om utrymme på våra sportsidor, men vi försöker också uppmärksamma lagen i de lägre serierna. Under sommarhalvåret har ni till exempel kunnat läsa vår lokalfotbollssida varje onsdag. Där har vi bland annat tagit ut veckans elva och Ola Netterström har bedömt hur bra fotbollskorven smakar på olika idrottsplatser runt om i länet. Nu har alla lokala lag tagit semester, men det innebär också att spelare och tränare byter klubbar. Följ utveckling på lokalfotbollsbloggen på smp.se och i papperstidningen. I dag kan ni till exempel läsa om Slätthögs meriterade nyförvärv på bänken och i målet.

Annons

Här på lobbyn handlar det om två välbekanta ämnen i dagens tidning. Regioner och vargar har debatterats flitigt de senaste åren, men nu har det varit tyst ett par månader. Troligtvis kommer Bengt Järhults och LRF:s inlägg väcka debatten till liv igen.

Vad tycker du om storregioner och vargar? Hör av dig till lobbyn.

Daniel Rydström är debattredaktör

på Smålandsposten och samtalar här med läsare.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons