Annons
Nyheter

Första debatten i valvagnen

Mysteriet med hasselmusekorren hos Helen Andersson i Vislanda är troligtvis inget mysterium längre. Sedan vi publicerade ytterligare en bild i tisdags har vi fått ytterligare svar via mejlen.
Nyheter • Publicerad 14 augusti 2014
Foto: 
Clas-Göran Carlsson (S) möter Johan Hultberg (M) i valvagnens första debatt.
Clas-Göran Carlsson (S) möter Johan Hultberg (M) i valvagnens första debatt.Foto: 

Först ut var Miljöpartiets Cheryl Jones Fur. Hon är inte bara politiker utan även zoolog. En stund senare fick vi även ett mejl från Peter Wredin på länsstyrelsen. Och han bekräftar också det som Leif Blomgren skrev:

– Detta rör sig tveklöst om en hasselmus. Hasselmusens utbredning är relativt dåligt utredd i Kronoberg så alla nya fynd är intressanta, skriver Peter Wredin.

Annons

Fortsätt att skicka läsarbilder till oss.

???

I nästa vecka drar vi på Smålandsposten igång vår valbevakning på allvar. Innan dess bjuder vi in till kickoff på Stortorget i Växjö. I morgon mellan klockan 11–14 finns jag, politiker och delar av vår valredaktion på plats. Vi bjuder också på riktigt valfläsk. Ni hittar oss vid vår valvagn.

Inne i husvagnen är det dags för valrörelsens första debatt. Klockan 11.30 kommer riksdagsledamöterna ClasGöran Carlsson (S) och Johan Hultberg (M) att debattera en av valets största frågor. Det handlar om jobb.

Här på lobbysidorna i Smålandsposten strömmar bidragen in. Det blev aldrig någon riktig sommartorka. Däremot är nästan allt vi får in undertecknat av politiker. Det är förstås inte oväntat, men det finns fortsatt plats att tycka för dig som inte är politiskt aktiv.

Vilken är den viktigaste valfrågan för dig? Skriv till oss och berätta.

Daniel Rydström är debattredaktör på Smålandposten och samtalar här med läsare.

Anders Karlsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons