Annons
Nyheter

Full fart i mejlkorgen

Det är 163 dagar kvar till valet till Europaparlamentet. Det är 285 kvar till riksdagsvalet. 2014 blir ett år när du har väldigt mycket att säga till om. Partierna har redan inlett sitt valarbete och det syns bland annat i vår mejlkorg på lobbyredaktionen. Upp mot 20 debattartiklar står på kö för publicering och då väljer vi att dubblera antalet sidor under två dagar.
Nyheter • Publicerad 3 december 2013

På dagens två inledande sidor ser allt som vanligt ut. Ni kan bland annat läsa länspolismästaren Jarl Holmströms debattartikel efter vår lördagsartikel och polisens jakt på statistik. Det ovanliga kommer först efter vårt första uppslag. Bläddra och ni kan få ännu fler synpunkter från politiker och många andra i Kronobergs län. I dag handlar vårt andra uppslag om jobbfrågor. Hur reagerar du när du läser artiklarna av bland annat Anna Tenje (M), Kauko Antbacke och Tomas Johansson? Hör av dig till lobbyn. I onsdagens tidning planerar vi för ytterligare ett extra uppslag. Där handlar det bland annat om miljöfrågor.

Med hjälp av veckans extrasidor hoppas vi korta väntetiden på våra debattsidor i Smålandsposten. Fortsätt skicka in era bidrag. Det lär bli läge för fler extrasidor det kommande året.

Annons

Våra hockeylag, Växjö Lakers i SHL och Tingsryd i division 1 F, har överraskat positivt under den första halvan av säsongen. Nu har dock den röda bensinmätaren börjar lysa i Tingsryds fall och kommande vecka avgör om det finns fog för oro även i Växjö Lakers fall. De hemska förlustsiffrorna i lördagens derby mot HV71 var sannerligen inget kvitto på vad som hände på isen. I morgon väntar Örebro på bortais. En vinst där och det är full tank mot slutspel ännu en gång. På onsdag är vi tillbaka med ännu ett SMP-live Powerplay. Då får ni som vanligt det senaste om läget i våra hockeylag med hockeyexperten Daniel Enestubbe på plats i studion.

Daniel Rydström är debattredaktörpå Smålandsposten och samtalar här med läsare.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons