Annons
Nyheter

Här hittar du vår VALvagn i veckan

Rutten är klar för veckans utflykter med Smålandspostens VALvagn. I går gjorde vi ett kort stopp utanför Myresjöhus Arena för att snacka upp Öster-Husqvarna i superettan. Läs allt om matchen och se programmet igen på smp.se.
Nyheter • Publicerad 26 augusti 2014
Smålandspostens husvagn dyker upp på nya platser i länet.
Smålandspostens husvagn dyker upp på nya platser i länet.Foto: Lena Gunnarsson

Nu blir det åter fokus på politik. I dag rullar vi vidare västerut mot Alvesta där vi kommer att parkera utanför kommunhuset mellan klockan 10–14. Klockan 13.30 blir det en direktsänd debatt inne i husvagnen mellan Thomas Johnsson (M) och Robert Olesen (S).

På onsdag går resan vidare mot Älmhult. Där kommer vi att stå på torget mellan klockan 10-15. Debatten där står mellan Elizabeth Peltola (C) och Ingemar Almqvist (S). I Älmhult avgörs debatten först klockan 15. Se den direkt eller i efterhand på smp.se.

Annons

Under torsdagen väntar nedslag i två mindre orter i Alvesta och Älmhults kommun. Vi inleder med ett stopp i Vislanda utanför Dackehallen och debatterar samhällets framtid med lokala politiker. Under lunch rullar vi vidare mot Liatorp och där väntar ännu en debatt mellan lokala företrädare utanför Ica-butiken. Kom och hälsa på oss under veckan och berätta vilka frågor som du tycker är viktigast inför kommunvalet i Alvesta och Älmhult.

Från måndag nästa vecka parkerar vi vår VALvagn på Storgatan i Växjö. Då finns vi på plats måndag till fredag

Daniel Rydström är debattredaktör på Smålandsposten och samtalar här med läsare.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons