Annons
Nyheter

Ny säsong och ny serie för Öster

Som journalist är det ganska tråkigt att jobba när det inte händer någonting. Därför är jobbet som sportreporter i Växjö ganska intressant för tillfället. Öster är laget som bjuder på en ny serie varje säsong. Och nyheterna dröjde inte länge.
Nyheter • Publicerad 11 november 2014

Sent på måndagseftermiddagen bekräftade Öster det som Smålandspostens läsare visste redan efter att ha läst tidningen på morgonen. Roberth Björknesjö lämnar föreningen efter bara ett år. I dagens tidning kan ni läsa mer om den nyheten samt röster från politiker i Växjö.

– Kan man tala om att man kan få in större intäkter på Myresjöhus Arena med konstgräsplan, då ska man ha det, säger kommunal­rådet Bo Frank (M).

Annons

Föreningen och kommunledningen möts för att diskutera framtiden i början av december. Vad som händer fram till dess följer ni bäst i Smålandsposten.

Jag har tidigare skrivit att Öster berör och det märkte vi även i de två avslutande kvalmatcherna mot Frej. Våra liverapporteringar av Josefin Lundin och Ola Netterström lockade storpublik. Totalt noterade vi nästan 20 000 klick på de två rapporterna. Och samtidigt valde väldigt många av er att se våra tv-inslag på smp.se.

Smålandsposten kommer att fortsätta att bevaka Öster även i söderettan. På torsdag är vi också illbaka med en sammanfattning av säsongen i vårt fotbollsmagasin Bollkoll. Redan på onsdag är det dock dags för hockeymagasinet Powerplay som rullar hela vintern. Växjö Lakers laddar för omstart i SHL-hockeyn. Ni får det senaste inför torsdagens match mot Skellefteå i veckans sändning.

Daniel Rydström är debattredaktör på Smålandsposten och samtalar här med läsare.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons