Annons
Nyheter

Tomten är tillbaka i Smålandsposten

Nyheter • Publicerad 29 november 2014

Nu, äntligen, är det dags för några av våra mest uppskattade traditioner.Gillar ni glögg ska ni genast kasta er över Lördagsbilagan och vårt stora glöggtest. Jag lovar, nyheterna i tidningen kan vänta, de bästa dryckerna kan det inte. Jan Bärtås och Anders Tapola, våra tappra experter, har smakat sig igenom 23 olika sorter och betygsatt samtliga. Deras favoriter brukar ta slut snabbt i hyllorna, så vänta inte för länge!

Nästa lördag publiceras årets stora speltest, där redaktionen gett sig i kast (lite fyndigt, va) med nya brädspel för stora som små.

Annons

Veckan efter det, den 13 december är Jan och Anders tillbaka i Lördag med nya ädla drycker. Då kommer testet av julölen. Också något att se fram emot.

På kultur- och nöjesredaktionen pågår sammanställningen av årets bästa böcker och skivor för fullt för publicering innan jul. Där planeras också bevakningen av decembers alla julkonserter – och de är många. Långt ifrån alla kommer att recenseras, men vi gör ett urval som vi hoppas ska tillfredsställa så många som möjligt.

Och så har vi en hälsning från självaste Tomten som längtar efter teckningar. På måndag börjar han åter­igen skriva i tidningen och gör så varje dag fram till och med julafton. Lite titt som tätt kommer Tomten också att dyka upp i våra tv-sändningar på smp.se, håll utkik där så att ni inte missar något.

Passa gärna på att skicka in era önskelistor och teckningar till Tomten redan nu, då blir han jätteglad. Adress: Tomten, Smålandsposten, 35170 Växjö. Nytt för i år är att Tomten skaffat sig e-post, så nu går det även bra att mejla till Tomten@smp.se, förstås. På söndag går det också bra att komma in till Smålandsposten i Växjö och lämna sin teckning. Reception har tomteöppet mellan klockan 14 och 16.

God jul alla snälla barn!

Moderator · lobbyn

Kristina Bingström är featurechef på Smålandsposten och samtalar här med läsare.

Kristina Bingström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons