Annons
Nyheter

Valfläsk på Stortorget inleder vår bevakning

Nu är det bara en vecka kvar tills vi drar i gång vår bevakning av valrörelsen på allvar i Smålandsposten. Vi inleder med en kick-off på Stortorget.
Nyheter • Publicerad 7 augusti 2014

Det kommer att bli en direktsänd debatt direkt i husvagnen och utanför bjuder vi på riktigt valfläsk. Mer information kommer, men boka redan nu fredagen den 15 augusti mellan klockan 11–14.

De politiska partierna har redan börjat möta potentiella väljare i sina stugor runt om i länet. En intensiv månad stundar. I går besökte till exempel Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson Växjö. Läs mer om det i dagens tidning och se ett tv-klipp på vår hemsida. Precis som vid förra besöket möttes SD-ledaren av protester.

Annons

I dagens tidning följer vi också upp några av nyheterna och reportagen ni kunde läsa om i gårdagens. Det handlar bland annat om vad som händer med ambulansernas utryckningstider vid skyfall och vi berättar också mer om rumänerna som slagit läger utanför Älmhult.

Har du synpunkter och åsikter på våra artiklar? Fortsätt skriva till lobbyn eller kommentera direkt på smp.se.

I sportens värld laddar vi för helgens direktsända hästfest på smp.se. På lördag finns vi på plats på grusplanen vid Myresjöhus Arena där Kristina- och Karl-Oskarcup avgörs. Trots att tävlingen i år avgörs över två dagar har arrangören fler starter än i fjol. Vi sänder direkt från finaltävlingarna på lördag och jag och vår expert Kajsa Andréen utlovar också uppdateringar från fler av helgens stortävlingar. Under en och samma helg är det ponny-SM i Vetlanda, nationella tävlingar i Älmhult, regionala i Tingsryd och stor ponnycup i centrala Växjö.

Daniel Rydström är debattredaktör på Smålandsposten och samtalar här med läsare.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons