Annons
Nöje

Hultsfreds dragplåster – fotbolls-VM

Nöje • Publicerad 13 juni 2006

Metalgiganterna Korn ställer in sin spelning på Hultan och plötsligt har festivalen förlorat ett av få givna toppnamn. De skulle spelat på stora Hawaii-scenen bredvid Hulingens glimrande vatten samtidigt som Sverige försöker göra mål på Paraguay i Atlantistältet. När Korn nu inte kommer är festivalledningen oroliga för att alla Korn-fans väljer att se fotbollen som tröst, och då räcker tältet inte till.

Så om inte JP Bordahl & co. snabbt fixar en ny, stor bokning som kan fylla Hawaii kommer fotbollen visas där istället. VM-fotbollen Hultsfreds dragplåster. Inte mycket vare sig rock eller roll över det. Men det är ju faktiskt så mycket i linje med festivalens uppenbara satsning på bredd istället för spets att ödet nästan verkar som en tanke.

Andreas Westergren
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons