Annons
Nöje

Jag mötte Lassie

Nöje • Publicerad 16 juni 2006

Sprang in i Phoenix härlige sångare Thomas Mars. Passade på att tacka för en bra spelning, riktigt bra faktiskt. Han var överlycklig och sade att han älskade Sverige och Hultsfred. Jag skulle inte ha något emot att ha den fransk-engelska brytningen. Mötte Cardigans-Nina också, men henne lät jag vara i fred. I går på scen presenterade hon nästa låt med: ”Ja vi spelar väl en bit till”. Och hon gjorde det med stil. Småländskan går aldrig ur kroppen.

¤¤¤

Annons

Har just varit och sett Vapnet i en fullsatt och überhet teaterlada. Vi snackar nördpopens revansch. Det var jubel från början till slut från hela publiken. Okej, nästan hela. Några svettiga som gick ut hade uppenbarligen väntat sig något annat: ”Konstigt namn för att vara ett dansband”, tyckte de.

Så kan det vara.

Andreas Westergren
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons