Annons
Nöje

Mysigt värre

Nöje • Publicerad 16 juni 2006

Oh. Ibland är Hultan bara bäst. När sjön glittrar, bästa banden spelar, alla människor bara dansar runt och är glada, glada, glada.

Det är en lugn festival rapporteras det. Och det märker man. Det verkar vara en lugnare och mer avslappnad stämning än tidigare år jag har varit här. I alla fall på länge. Pharell kom på plats även om ryktena gick bara några minuter innan han gick upp på scen. Ska han komma, ska han komma? Ovissheten om Pete Doherty är fortfarande oviss. Narkotikaspanarna håller koll och alla är spända.

Annons

I morgon ska jag träffa festivalens mest hajpade nästan, i alla fall enligt vissa. Och så ska det recenseras, filmas, fotas och hängas.

I natt ser jag mest framemot att få recensera Hässleholm. Electrogiganterna från Hässleholm ställer sig på samma scen. Once in a lifetime-experience.

Kom nyss från Soundtrack. Så sjukt bra! Jag och Leif Pagotsky dansade i takt!

Tuva Klinthäll
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons