Annons
Nöje

Solbrännan, dagen, Ron och lite gnälligt

Nöje • Publicerad 16 juni 2006

Jag är gnällig. Tur att alla är på jobb, så jag kan sitta och gnälla av mig för mig själv.

Borde hitta på ett spexigt rep till imöra och kanske nån recension till. Ska försöka hitta på nåt.

Annons

Och i dag har jag sett Ane och Ron. Jag skulle kunna webba ut det här men enklast om de som sitter bakom större spakar fixar. Jag bloggar i stället och skriver på mitt festivalmoderep. Ane var fin. Ron dålig och festivalmodet är komiskt. Fatta! Gummistövlar och bikini är det nya! Pagan löste ut sig själv och snart är det Soundtrack. Andreas är på Lou, jag tror det var bra, hörde lite vagt och Danina har kommit hit igen och börjat hårt. Snook och Gnarls.

Jag har träffat massa konstiga människor, en gammal språkresebekant från Hastings -98 och kollegan Nina från JP. Bra tryck i händelserna. I går var backstage som det brukar vara. Men det är ändå lite ballt. Massa söta kändisar.

NU måste jag hitta på enkätfråga. Funderar på:. Vad har du ätit i dag? Vilken är den snyggaste kändisen? Etc etc. Det är så roligt att göra enkäter och reportage. OCh jag träffade sötaste systrarna som matchade varandra. Så cooolt. De steg upp supertidigt varje morgon och piffade.

Komiskt att jag och Andreas bloggar typ samma grejer.

Ja, det är som Växjö och ja, Nina är den häftigaste.

Tuva Klinthäll
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons