Annons
Nöje

The Sounds hänger inte med

Nöje • Publicerad 16 juni 2006
Foto: 

The Sounds-människorna borde nog ta det lite lugnt med kaffet. Kvart över ett på torsdagsnatten rusar de in på scen och fyrar av sina Kim Wilde på speed-pastischer i ett sådant rasande furiöst tempo att det alltid är någon i bandet som inte riktigt hänger med. Och när de äntligen efter sex låtar saktar ner och bara spelar snabbt så ser de mest otåliga och uttråkade ut. Sångerskan Maja Ivarsson gör hela tiden sitt bästa för att utmana. Efter ett par loskor i fotodiket och efter att ha dragit upp kjolen till naveln åtta, nio, tio

gånger redan under första låten framstår hon mest som ett tjurigt litet barn som vill ha hjälp med att gå på toaletten. Med all den missriktade energi som Sounds besitter vore deras smartaste drag att ta anställning som harar vid friidrotts-VM.

Andreas Westergren
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons