Annons
Nöje

Timbuk gör oss inte besvikna

Nöje • Publicerad 17 juni 2006
Framgången ler ikapp med Timbuktus leende. Foto: Stefan Nilsson
Framgången ler ikapp med Timbuktus leende. Foto: Stefan NilssonFoto: 

Det är sällan som Timbuktu gör en dålig konsert med det stora bandet damn!. Tillsammans lyckas de skapa en sjukt funkig variant av Timbuktus musik.

Många instrument ger en grym levande känsla och ett sväng som benen inte kan motstå.

Att Timbuktu på senare tid har blivit otroligt folkkär ser man inte minst på den stora mängden folk som samlats framför Hultsfreds största scen. Och alla kan de texterna. Med sin ständige följeslagare Chords gör Timbuk precis vad som förväntas och som man börjar bli ganska van vid. En timslång spelning med alla de största låtarna, några gäster i form av Magnus Tingsek och Simone Moreno och så två extranummer. Ett vinnande koncept som det lönar sig att återanvända. Men har man sett det fler än två gånger och märkt att upplägget inte förändrats, skulle man nog uppskatta uppdatering. Timbuk gör en aldrig besviken men väl sugen på det oväntade.

Danina Mahmutovic
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons