Annons
Nöje

Youre the storm

Nöje • Publicerad 16 juni 2006

Alla smälter bort i pölar. Det är varmt, varmt, varmt. Gårdagen var en fantastisk start på festivalen. Och dagen hittills har allt funkat. Sounds och Cardigans blev nattens sevärdheter. Läs dem på webben strax, och kolla Lenas bilder från i går. Grymt. Lena is da king och alla andra som är här med mig. Förutom Andreas just nu för han vägrar svara.

Snart har Paggan presskonferens och jag ska fixa ett rep om festivalmodet och kolla Ron. Om allt går som det ska.I går var vi på Sounds. Himla dåligt var det. Verkligen. Maja var bara arg och skrek och spottade och alla spelade alldeles för fort. Blä. Och Nina Persson är min idol Jag tror hon är min själsliga storasyster och så är det en skitsnygg kille som bor i vårt hus. Bra tryck i snygg! Och han sitter snett bakom mig nu. Snygg snygg snygg. Jag blir helt stissig. Överarmarna är inte att leka med.

Annons

Förresten är backstage överskattat! Alla bara trillar kring och försöker vara tuffa. Men Sahara Hotnights vände plattor i går. De var bra. Bra tryck i brudarna.

Nu måste jag leta upp Andreas Westergren som har försvunnit som sagt. Han äter väl nåt vildsvin eller så där.

Just det. Jag har fått ett nytt jobb också. I morse väcktes vi av husvärden som rusade in och skrek, jordfelsbrytaren jordfelsbrytaren jordfelsbrytaren.

Det hade blivit lite väl bra tryck i allting så den ville inte vara med längre, och efter det fick jag i en halvtimme varje minut trycka upp jordfelsbrytaren. Så jävla skojigt. Och husvärden: det är bara att trycka, iinte farligt, inte farligt. Tss.

Förresten är Växjö överrepresenterat här. Kan bero på att Växjö-Lisa har ett Växjöfik men ändå. Känns som jag är hemma mer än det känns när jag är hemma.

Nej Andreas ou-est -tu?

Paggan har löst sig tillfälligt, reportage får bli efter Ane och innan Ron. Och nu vamos.

Tuva Klinthäll
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons