Annons
Nyheter
78-årig man i Liatorp fick fly från sitt hem när tjuvar bröt sig in i hans hem vid femtiden natten mot söndagen. Tjuvarna fick med sig omkring 10 000 kronor i kontakter och smycken.
Nyheter • Publicerad 22 januari 2006

Den 78-årige mannen bor ensam i sitt hus och vid halv femtiden vaknade han av att en ruta i huset krossades. Enligt mannen var det tre personer som tog sig in i huset. 78-åringen flydde ut i natten, klädd bara i sina nattkläder, och lyckades ta sig in till en granne där polisen larmades.

– Han var chockad och mycket skärrad, säger polisens vakthavande befäl Rune Håkansson i Växjö.

Tjuvarna stal en börs med omkring 10 000 kronor och smycken. Polisen har säkrat vissa spår på platsen och gjort en teknisk undersökning. Man har även knackat dörr i området och är intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha sett något som kan sättas i samband med brottet som rubriceras som grov stöld.

Hilda Frankki
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons