unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Arbetsförmedlare attackerades i hemmet

När en arbetssökande i Malmö fick avslag hos Arbetsförmedlingen och nekades ersättning anlitades fyra tungt kriminella personer som dödshotade arbetsförmedlaren i hans hem. Inkräktarna krävde att arbetsförmedlaren personligen skulle betala ut pengar till den arbetslöse. Om så inte skedde skulle arbetsförmedlaren dö, rapporterar SVT Nyheter Helsingborg.

Arbetsförmedlarens sambo lyckades ta bilder på inkräktarna, som av polisen senare kändes igen som tungt kriminella.

Händelsen inträffade tidigare i april månad.

När Brottsförebyggande rådet år 2015 gjorde en undersökning bland statligt anställda hos bland annat Arbetsförmedlingen uppgav 42 procent av 7 465 som svarade på enkäten och är anställda på just den myndigheten att de utsatts för trakasserier, våld, skadegörelse eller otillåten påverkan, skriver Sydsvenskan

Läs mer