Annons
Nyheter

Åtalas för våldtäktsförsök mot bortförd man

Brott • Publicerad 9 augusti 2022
Tre män åtalas i Växjö tingsrätt för människorov. Två av dem åtalas även för att ha försökt våldta den man som fördes bort. Arkivbild.
Tre män åtalas i Växjö tingsrätt för människorov. Två av dem åtalas även för att ha försökt våldta den man som fördes bort. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Tre män i Småland åtalas för människorov – och två av dem åtalas även för att ha försökt våldta den man som fördes bort, rapporterar lokala medier.

Enligt åtalet tvingades mannen i slutet av april in i ett garage, där han utsattes för sparkar och slag, bland annat mot huvudet. Två av männen, båda i 25-årsåldern, ska även ha försökt våldta mannen samtidigt som han hotades till livet. Delar av händelsen spelades in med en mobiltelefon. De åtalade nekar till brott.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons