Annons
Nyheter

Bekräftat: Eftersökt 57-åring hittad på ö

Brott • Publicerad 6 november 2020
Det var kvarlevorna efter en man som misstänks ha mördats som hittades på en ö i Karlskronas skärgård. Polisen sökte i somras vittnen som sett denna båt i området efter det misstänkta mordet. Arkivbild.
Det var kvarlevorna efter en man som misstänks ha mördats som hittades på en ö i Karlskronas skärgård. Polisen sökte i somras vittnen som sett denna båt i området efter det misstänkta mordet. Arkivbild.Foto: Polisen / Handout

Det var kvarlevorna efter en 57-årig man, som tros ha bortförts och mördats, som hittades på en ö i Karlskronas skärgård. Det har den rättsmedicinska analysen nu bekräftat.

Anhöriga underrättades redan då kvarlevorna hittades i måndags.

Annons

Ett intensivt sökande efter 57-åringen har pågått sedan i somras.Åklagaren bedömer att mannen mördades i en lägenhet i Karlskrona någon gång mellan kvällen den 25 juli och morgonen därpå. Två män sitter häktade som misstänkta för dådet.

Sökinsatsen kommer nu att trappas ner, skriver polisen på sin hemsida. Men det finns beredskap för att fortsätta sökandet om behov uppstår.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons