Annons
Nyheter

Dömd för sextrakasserier mot barn - åtalas igen

Brott • Publicerad 3 december 2020
I flera år har unga flickor i en skånsk kommun blivit förföljda och sextrakasserade på internet av en förövare i deras närområde.Mannen dömdes, men nu åtalas han återigen för samma typ av brott. Arkivbild.
I flera år har unga flickor i en skånsk kommun blivit förföljda och sextrakasserade på internet av en förövare i deras närområde.Mannen dömdes, men nu åtalas han återigen för samma typ av brott. Arkivbild.Foto: Naina Helén Jåma/TT

Under flera år förföljde och sextrakasserade den 30-årige mannen unga flickor på internet. Han dömdes till fängelse i två år och sex månader. Nu åtalas han återigen för nya brott i samma sydskånska kommun, rapporterar Sydsvenskan.

Mannen, en tidigare skolanställd, dömdes för att ha sextrakasserat 22 barn i åldrarna 9-14 år. Fyra månader efter att han frigavs i våras häktades han återigen för samma sak. Enligt tidningen rör det sig om tretton barn och en ung vuxen kvinna från samma kommun som ska ha utsatts.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons