Annons
Nyheter

Drottning Elizabeth tillbaka på jobbet

Storbritannien • Publicerad 1 mars 2022
En till synes pigg drottning Elizabeth talade på tisdagen via videolänk med de nytillträdda Londonambassadörerna från Andorra och Tchad.
En till synes pigg drottning Elizabeth talade på tisdagen via videolänk med de nytillträdda Londonambassadörerna från Andorra och Tchad.Foto: Victoria Jones/AP/TT

Brittiska drottning Elizabeth återupptog på tisdagen sitt arbete efter att hon i slutet av februari insjuknat i covid.

Enligt drottningens son, prins Charles, är den 95-åriga drottningen "mycket bättre" och hennes symptom har varit "mycket milda".

Annons

Enligt ett meddelande från Buckingham Palace – som inte kommenterar drottningens tillstånd i detalj – har hon i alla fall varit tillräckligt pigg för att från Windsor Castle hålla virtuella möten med Andorras och Tchads nya Londonambassadörer.

I början av februari firade Elizabeth 70 år vid tronen, och meningen är att de stora festligheterna ska äga rum i juni i år.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons