Annons
Nyheter

En häktad för dödsmisshandel i Vargön

Brott • Publicerad 5 januari 2022
En man har häktats misstänkt för inblandning i ett dödsfall i Vargön utanför Vänersborg. Arkivbild.
En man har häktats misstänkt för inblandning i ett dödsfall i Vargön utanför Vänersborg. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

En man i 25-årsåldern har häktats misstänkt för grov misshandel och vållande till annans död i samband med ett dödsfall i Vargön utanför Vänersborg, skriver Ttela.

Det var på nyårsdagens kväll som en man hittades skadad och medvetslös utomhus i samhället efter att ha misshandlats. Han avled senare.

Annons

Två män anhölls i söndags misstänkta för mord. Den ene släpptes medan den andre mannen nu alltså häktats med en mildare rubricering. Han nekar till brott.

– Han erkänner att han gett mannen en knuff för att han ska sluta gå efter och skrika på honom och hans vänner. Han har inte velat skada honom, säger Fatima Söderqvist, mannens försvarsadvokat, till tidningen.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons