Annons
Nyheter

En händelserik natt med flera tillbud

Under natten har polisen i Växjö haft att göra. Bland annat har tre personer gripits misstänkta för stöld genom inbrott.
Växjö • Publicerad 1 februari 2020
Foto: Johan Nilsson/Sydöstran

Vid 01-tiden på natten till lördagen får polisen larm från en kvinna som säger att hon blivit misshandlad i centrala Växjö.

– Det ska handla om att en man har knuffat kvinnan till marken och eventuellt har hon också fått någon smäll av honom, säger Viktor Jensen, jourhavande stationsbefäl vid polisen i Växjö.

Annons

Enligt polisen finns bra signalement på den misstänkta mannen.

Strax innan 02-tiden larmas polisen ut till Dusavägen i Växjö till ett pågående inbrott. Polis kan gripa tre gärningsmän som är i 20-30-årsåldern. Männen förs till polisstationen i väntan på förhör.

– Samtliga männen är misstänkta för stöld genom inbrott och förhör kommer påbörjas så fort vi har hela bilden klar för oss, säger Jensen.

Ytterligare en misshandel äger rum under senare delen av natten. Denna gången i Ljungby. Det ska vara två personer som hamnat i gruff inne på en nattklubb varpå båda männen går ut för att prata.

– Detta prat slutar med att den ena mannen som är i 20-årsåldern utdelar flera knytnävsslag mot den andra mannens ansikte, säger Viktor Jensen.

Mannen som utdelade knytnävsslagen är nu misstänkt för misshandel.

Här saknas innehåll

Staffan LundgrenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons