Annons
Nyheter

Fjärde person häktad för mord på gym

Brott • Publicerad 11 augusti 2022
Det var i mars i år som en man sköts till döds vid ett gym i centrala Stockholm. Sedan tidigare är tre personer häktade och nu har en fjärde häktats för medhjälp till mord. Arkivbild.
Det var i mars i år som en man sköts till döds vid ett gym i centrala Stockholm. Sedan tidigare är tre personer häktade och nu har en fjärde häktats för medhjälp till mord. Arkivbild.Foto: Paul Wennerholm/TT

Ytterligare en person, en 30-årig man, har häktats misstänkt för medhjälp till mord på ett gym i centrala Stockholm i slutet av mars, rapporterar SVT Nyheter med hänvisning till nyhetsbyrån Siren. Sedan tidigare är tre misstänkta personer häktade i fallet.

En 16-årig pojke är häktad misstänkt för mord sedan slutet av juli och ytterligare två män har tidigare häktats misstänkta för medhjälp till mord.

Annons

Nu har en fjärde person häktats misstänkt för medhjälp till mord och en femte har anhållits.

Det var den 28 mars som en man i 55-årsåldern sköts i huvudet på ett gym i Vasastan. Han fördes med ambulans till sjukhus där han senare avled.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons