Annons
Nyheter

Flicka allvarligt skadad i singelolycka

En personbil körde vid halvtiotiden på söndagsförmiddagen av vägen i Lillå vid Gemla strax utanför Växjö. En 16-årig flicka klämdes fast och fick allvarliga ryggskador.
Nyheter • Publicerad 11 juni 2006

Räddningstjänsten larmades strax före halvtio i förmiddags om att en bil kört in i ett träd i närheten av Lillå.

Bilen blev så ihoptryckt att en av passagerarna, en 16-årig flicka, blev helt fastklämd. Räddningstjänsten fick klippa loss taket för att kunna få ut flickan. Hon var allvarligt skadad i ryggen och hade ingen känsel i benen. Flickan fördes med ambulans till centrallasarettet i Växjö, där man konstaterade att hon hade svåra ryggskador. Hon kan bli tvungen att transporteras till universitetetssjukhuset i Lund för specialistvård.

Annons

Påverkade av droger

De två männen som färdades i bilen var båda drogpåverkade. Ingen av dem sade sig ha kört bilen, utan påstod att föraren hade sprungit till skogs. Polisen sökte länge med spårhund efter den tredje mannen, men hittade inga spår efter honom.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons