GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flygtrafiken återvänder till Dubai

Ekonomi • Publicerad 22 november 2022
Passagerare vid terminal 3 vid Dubais internationella flygplats. Arkivbild.
Passagerare vid terminal 3 vid Dubais internationella flygplats. Arkivbild.Foto: Kamran Jebreili/AP/TT

Dubai, världens mest trafikerade flygplats utifrån antalet passagerare, är nu tillbaka på samma passagerarnivå som före pandemin. Under tredje kvartalet var det drygt 18,4 miljoner passagerare som flög via Dubais flygplats enligt ny statistik. Det är den högsta siffran sedan första kvartalet 2020 när pandemin bröt ut.

Prognosen för 2023 ligger nu på 77,8 miljoner passagerare och 87,4 miljoner för 2024, i så fall högre än före pandemin då rekordsiffran låg på 86,4 miljoner.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.