Annons
Nyheter

Kvinna anhållen för mordbrand

Inrikes • Publicerad 2 maj 2021
Natten till söndag larmades räddningstjänst om brand i en villa i Haurida i Aneby kommun. En kvinna i 20-årsåldern anhölls misstänkt för mordbrand. Arkivbild.
Natten till söndag larmades räddningstjänst om brand i en villa i Haurida i Aneby kommun. En kvinna i 20-årsåldern anhölls misstänkt för mordbrand. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna är anhållen misstänkt för mordbrand efter brand i en villa i Aneby kommun, Jönköpings län, rapporterar lokala medier.

Räddningstjänsten fick larmet om branden vid halv ett-tiden natten mot söndagen. När de kom till platsen var ett sovrum i villan rökfyllt efter att det brunnit i en gardin. Branden bedömdes ha spridningsrisk och flera personer befann sig i huset.

Annons

En kvinna i 20-årsåldern som befann sig i närheten greps och anhölls sedan misstänkt för mordbrand.

Polisen har beslagtagit föremål för spårsäkring och kvinnan ska höras vidare under dagen. Ingen person skadades i branden.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons