Annons
Nyheter

Kvinna avliden efter lägenhetsbrand i Malmö

Brand • Publicerad 3 januari 2023
En brottsplatsundersökning har genomförts i den Malmölägenhet där en kvinna skadades i en brand på nyårsafton. Arkivbild.
En brottsplatsundersökning har genomförts i den Malmölägenhet där en kvinna skadades i en brand på nyårsafton. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Den kvinna i 50-årsåldern som på nyårsafton skadades i en lägenhetsbrand i Malmö har avlidit av sina skador, meddelar polisen. En brottsplatsutredning har genomförts i lägenheten.

Händelsen utreds som misstänkt mordbrand eftersom det är oklart hur det började brinna.

Annons

– Ärendet rubriceras fortfarande som mordbrand, men det har inte framkommit något som har styrkt de misstankarna, säger polisens informatör Calle Persson.

Polisen gick i ett tidigt skede ut med en felaktig uppgift om att kvinnan avlidit, men fick sedan dra tillbaka den och be anhöriga om ursäkt. Polisen utreder fortfarande vad som låg bakom misstaget, enligt Calle Persson.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons