Annons
Nyheter

Kvinna död efter bråk i Göteborg – fyra gripna

En kvinna har avlidit efter ett bråk i en lägenhet i Biskopsgården i Göteborg natten mot onsdagen.
Fyra personer är anhållna misstänkta för mord alternativt dråp.
Brott • Publicerad 2 augusti 2023
En kvinna har avlidit efter ett bråk i en lägenhet i Biskopsgården i Göteborg natten mot onsdagen. Arkivbild.
En kvinna har avlidit efter ett bråk i en lägenhet i Biskopsgården i Göteborg natten mot onsdagen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen larmades om lägenhetsbråket strax innan klockan ett på natten av grannar.

– När vi åker till adressen ringer en annan boende i trapphuset och säger att det ligger en skadad kvinna som blöder i svalen till trapphuset, säger Tomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen.

Annons

Kvinnan, som hittades i loftgången utanför lägenheten, blödde kraftigt och var svårt skadad. Polisen är förtegen om vilken typ av skador det rörde sig om och vad som inträffat i lägenheten.

Kvinnan fördes till sjukhus men avled senare av sina skador.

Fyra personer greps under natten misstänkta för inblandning i händelsen, och anhölls senare misstänkta för mord alternativt dråp. En man greps i den aktuella lägenheten och ytterligare tre personer i närområdet.

– Det kan vara så att det varit ännu fler personer i den aktuella lägenheten, så det går inte att utesluta ytterligare gripanden. Men där är vi inte än, säger Tomas Fuxborg.

TT: Vad hade de inblandade för koppling till varandra?

– Det håller vi på och utreder, säger Tomas Fuxborg.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons