Annons
Nyheter

Man anhållen för misstänkt Nybromord

En man i 40-årsåldern har anhållits skäligen misstänkt för mord alternativt dråp på en kvinna i 70-årsåldern som hittades död utanför Nybro på söndagseftermiddagen. (TT)
Nyheter • Publicerad 30 juli 2012

Poliser begav sig till kvinnans bostad på söndagen på grund av uppgifter om att det skulle finnas en avliden kvinna där.

– Av fynd som gjordes på platsen och efter undersökning av kroppen finns anledning att anta att kvinnan utsatts för ett våldsbrott, säger kriminalinspektör Ulf Juhlin.

Annons

Varför misstankarna sedan riktades mot mannen, som är i 40-årsåldern, vill utredarna inte berätta. De vill inte berätta var han bor och de avstår också ifrån att kommentera frågan om något mordvapen hittats.

Under dagen i dag förhörs grannar. Den misstänkte förs till Småland och kommer att förhöras först under tisdagen.

– Det är sannolikt att han kommer att begäras häktad och häktningsförhandlingen kommer i så fall att hållas under onsdagen, säger kammaråklagare Johan Henningsson.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons