Annons
Nyheter

Tre anhållna för mord på Stockholmskrog

Tre män är anhållna misstänkta för mordet på den man som hittades skjuten på en krog i västra Stockholm sent på söndagskvällen.
Brott • Publicerad 8 augusti 2022
En polisbil på Hässelby torg i västra Stockholm. Polisen påträffade en skottskadad man på en krog i stadsdelen sent på söndagskvällen.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Polisen fick på söndagskvällen in flera samtal från vittnen som hört skottlossning. Mannen hittades senare skottskadad inne på en krog i Hässelby gård.

Mannen fördes till sjukhus men avled strax efter.

Annons

Nu har tre män anhållits misstänkta för mord. Männen kunde gripas under natten.

Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen, kan inte svara på om händelsen kan kopplas till en gänguppgörelse.

– Som alltid tittar man på olikheter och likheter. Vi är fullt medvetna om att det finns gängkonflikter i regionen. I det här skedet kan jag inte bekräfta den uppgiften, säger Hägg.

Hägg kan inte heller svara på om fler personer vistades på krogen då skottlossningen inträffade. Polisen har dock kunnat förhöra flera vittnen under natten.

– Dörrknackning pågår och eventuella uppslag följs upp, säger Hägg.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons