Annons
Nyheter

Man allvarligt skadad efter mordförsök

I Härryda kommun utanför Göteborg fördes på lördagskvällen en man i 25-30-årsåldern till sjukhus med allvarliga skador efter ett bråk.
Brott • Publicerad 3 april 2022
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus under lördagskvällen. Arkivbild.
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus under lördagskvällen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

– Vi fick flera samtal vid 20.30-tiden på lördagskvällen om ett bråk eller liknande men det var väldigt oklart. När vi kom fram hittade vi en allvarligt skadad man med någon form av stickskador, sade Sebastian Börjesson, vakthavande befäl vid polisen Region Väst, under natten.

Mannen uppgav efter händelsen själv att flera män anlände till platsen med bil och misshandlade honom. Det finns ännu ingen misstänkt i ärendet och mannen är inte känd av polisen sedan tidigare, berättar Thomas Fuxborg, vakthavande befäl vid polisen i Region Väst, på söndagsförmiddagen.

Annons

– De uppgifter som framkom i går kväll var att det finns ingen känd hotbild mot honom. Det är uppgifter via honom och även anhöriga, säger Fuxborg.

Mannen fördes efter händelsen med ambulans till sjukhus där han nu vårdas med allvarliga skador. Mannen var vaken och talbar på lördagskvällen och det finns enligt polisen inga uppgifter om något försämrat hälsotillstånd.

Under natten var polisen på plats för att säkra spår med patrull och hund. Polisen har rubricerat ärendet som mordförsök.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons