Annons
Nyheter

Misshandel på Balders

Fyra fall av misshandel inträffade på Balders Hage i helgen. Flera med fall av slag och sparkar mot ansikten.
Nyheter • Publicerad 30 januari 2006

Ett fall gäller två killar som gav en annan kille, vilken var på väg ut från dansgolvet, två slag i ansiktet. En framtand lossnade nästan helt av slagen.

En annan kille blev puttad och knuffad på dansgolvet för att liggandes bli sparkad fyra eller fem gånger i ansiktet. När han senare sökte upp den misstänkta gärningsmannen och frågade om det var han som slog blev svaret nej. Varpå han fick ett slag i ansiktet av den tilltalade personen som bar en vit skjorta med svart tryck på ryggen.

Annons

Slag över munnen

Vidare fick en annan yngling slag och sparkar på ben och huvud av ett gäng andra ungdomar. Bland annat spräcktes hans ena ögonbryn av misshandeln.

Och inne på dansgolvet fick ytterligare en kille ett slag över munnen av en annan. Det skedde i samband med att ett gäng på fem till tio killar sökte upp honom och först börjat munhuggas innan slaget utdelades.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons