Annons
Nyheter

Misstänkt för mord i Gislaved släppt ur häktet

Brott • Publicerad 5 november 2020
Den man i 20-årsåldern som suttit häktad misstänkt för mordet i en restaurang i Gislaved i december ifjol har släppts efter beslut av åklagaren. Arkivbild.
Den man i 20-årsåldern som suttit häktad misstänkt för mordet i en restaurang i Gislaved i december ifjol har släppts efter beslut av åklagaren. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery

Den man i 20-årsåldern som suttit häktad misstänkt för mordet i en restaurang i Gislaved i december ifjol har släppts efter beslut av åklagaren.

– Men misstankarna mot honom kvarstår, säger Rickard Finndahl, chef för polisens grupp i Värnamo för grova brott till SVT Jönköping.

Annons

Mannen har suttit häktad sedan september på sannolika skäl misstänkt för mordet.

”Min klient förnekar brott, och han är givetvis nöjd över att blivit försatt på fri fot.” skriver mannens advokat Mikael Halonen Carling i ett sms till Värnamo Nyheter.

Offret, en man i 60-årsåldern, dödades på en restaurang i centrala Gislaved när han åt julbord i fjol.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons