GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Passagerare får kupong i stället för mat och dryck

Ekonomi • Publicerad 11 oktober 2022
Passagerare ombord på vissa flygningar med SAS får nöja sig med matkuponger. Arkivbild.
Passagerare ombord på vissa flygningar med SAS får nöja sig med matkuponger. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Kaffet och smörgåsen har bytts ut mot en matkupong på vissa flygningar med SAS. Förklaringen är personalbrist hos den leverantör som SAS anlitat, skriver Dagens industri.

"Som det ser ut just nu ska det vara tillbaka som vanligt igen imorgon. Men vi väntar på fortsatt besked. Alla passagerarna ska ha fått en voucher så att de kan köpa med sig mat ombord”, säger presschefen Anna Sandell till tidningen.

SAS kan inte uppge exakt antal flygningar som berörs men det ska framförallt handla om kortare linjer inrikes och inom Europa.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.