GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Person hittad död vid brinnande bil i Gränna

Brott • Publicerad 21 juni 2021
En person har påträffats avliden intill en brinnande bil i Gränna, natten mot måndag. Arkivbild.
En person har påträffats avliden intill en brinnande bil i Gränna, natten mot måndag. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

En person har hittats avliden i Gränna, efter att polisen vid klockan 03 natten mot måndag larmats om en brinnande bil på en parkering.

– Utanför bilen som brunnit anträffades en avliden person, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisregion Öst.

Området är avspärrat och kommer att undersökas av polisens tekniker.

– Vi har inlett en förundersökning, främst i syfte att öppna upp verktygslådan. Initialt är brottsrubriceringen vållande till annans död, säger Torbjörn Lindqvist.

Den avlidna var vid klockan 05 ännu inte identifierad.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer