Annons
Nyheter

Saknade mannen återfunnen av polisen

I natt hittade en hundpatrull den man från Växjö som varit försvunnen i drygt två dygn. Polisen tackar alla som medverkat i sökandet.
Växjö • Publicerad 7 maj 2019
Sökinsatsen efter den försvunne mannen från Växjö utökades under måndagen. Här Missing people som söker av i Gemla.
Sökinsatsen efter den försvunne mannen från Växjö utökades under måndagen. Här Missing people som söker av i Gemla.Foto: Lena Gunnarsson

Vid 02.30-tiden på måndagen meddelade polisen att man hittat mannen i 60-årsåldern i skogen inom det området man sökt av, norr om Gemla. Han ska ha varit medtagen och nedkyld men kunnat tala med den hundpatrull som fann honom. Mannen har förts till sjukhus för kontroll.

På sin hemsida skriver polisen att man vill tacka alla som på olika sätt bidragit till sökandet efter mannen.

Annons

Mannen försvann från sitt hem i Växjö, någon gång under natten mellan lördag och söndag. Polisen gick ut med signalement och bad om allmänhetens hjälp då mannen har en demenssjukdom och minnesproblem. I den omfattande sökinsatsen fick polisen hjälp av en helikopter från Försvarsmakten. Även bland annat hemvärnet, Frivilliga Motorcykelkåren och Missing people var ute och letade.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons