Annons
Nyheter

Skottlossning och bilbrand vid villa i Tygelsjö

Brott • Publicerad 7 januari 2022
En skottlossning skedde natten mot fredag mot en villa i Tygelsjö i Malmö kommun. Samtidigt brann en bil parkerad vid fastigheten. Arkivbild.
En skottlossning skedde natten mot fredag mot en villa i Tygelsjö i Malmö kommun. Samtidigt brann en bil parkerad vid fastigheten. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Det har skett en skottlossning mot en villa i Tygelsjö, söder om Malmö, och samtidigt har en bil brunnit på adressen. Ingen person har skadats.

– Det är en konstaterad skjutning, man har skjutit mot den här villan. Jag tolkar det som att bilen som har brunnit ska ha stått parkerad vid villan, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisen i region Syd.

Ärendet rubriceras som försök till mord, skadegörelse genom brand och grovt vapenbrott. Larmet kom in till polisen strax före klockan 02 natten mot fredag.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons