GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Små rörelser på Wall Street

Börs • Publicerad 4 augusti 2022
Små rörelser på Wall Street under torsdagen. Arkivbild.
Små rörelser på Wall Street under torsdagen. Arkivbild.Foto: Seth Wenig/AP/TT

De ledande indexen på USA-börserna stod inte för några större rörelser under torsdagen.

Det breda S&P 500 stängde dagen nära nollstrecket, minus 0,1 procent, efter att ha pendlat upp och ned under dagen. Exxon Mobil, en av världens största olje- och gasproducenter, tyngde mest med ett tapp på 4,2 procent. Ball Corp noterades för det största fallet på indexet med ett ras på 18, 6 procent.

Kräftgången för S&P kommer efter gårdagens avancemang på 1,6 procent, och är fortsatt 0,5 procent upp sett över hela veckan.

Även Dow Jones industriindex backade och stängde på minus 0,3 procent, efter att ha stigit 1,3 procent under onsdagen.

Tekniktunga Nasdaqs kompositindex fortsatte dock uppåt för andra dagen i rad och ökade med 0,4 procent.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.