Annons
Nyheter

Stökig natt på Kärrasands camping

Två anmälningar om misshandel samt en anmälan om ofredande blev resultatet vid säsongsavslutningen på Kärrasands camping.
Urshult • Publicerad 8 september 2019

Under lördagskvällen inkom tre anmälningar efter att polisen varit på plats vid Kärrasands camping. Det ena fallet rör misshandel där två män i 25-årsåldern hamnat i bråk på dansgolvet i samband med att musikgruppen Drängarna spelade.

– Enligt vad vi fått fram så har båda männen hamnat i någon form av bråk på dansgolvet och den ena mannen ska ha skallat den andra mannen över ansiktet, säger Mattias Svensson, inre befäl vid Växjöpolisen.

Annons

Den andra misshandeln ska ha skett vid ungefär samma tidpunkt men då är det en tjej som blivit skallad av en okänd person. Ytterligare en anmälan har under kvällen inkommit gällande ofredande.

– En tjej ska på något sätt ha blivit ofredad men i nuläget har vi inte mer att säga om denna händelse, säger Mattias Svensson.

Staffan LundgrenSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons