Annons
Nyheter

Tre döda i ny skjutning i USA

USA • Publicerad 5 juni 2022
Chattanoogas polisenhet nära den plats där söndagsmorgonen skjutning ägde rum. Minst tre människor miste livet i skottlossningen.
Chattanoogas polisenhet nära den plats där söndagsmorgonen skjutning ägde rum. Minst tre människor miste livet i skottlossningen.Foto: Tierra Hayes/AP/TT

En skottlossning nära en nattklubb ledde till att tre människor miste livet i Tennessee i USA söndagsmorgonen. Minst 14 människor vårdas för skottskador och andra skador kopplade till händelsen, säger den lokala polisen.

Två människor dog i skottlossningen och det tredje dödsoffret träffades av ett fordon medan personen försökte fly från scenen, uppger polischefen i staden Chattanooga, Celeste Murphy.

Annons

Enligt Murphy rör det sig om flera gärningsmän. Hon säger också att det sannolikt rör sig om en enskild händelse och myndigheterna gör bedömningen att det inte föreligger något pågående hot mot allmänheten.

Söndagsmorgonens skjutning i Chattanooga skedde några dagar efter att en annan skottlossning ägt rum i stadens affärskvarter. Sex ungdomar skadades vid det tillfället.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons