Annons
Nyheter

Tre dödade i israelisk militärräd

Israel • Publicerad 2 april 2022
Oroligheter har flammat upp i Israel inför fastemånaden ramadan. I tisdags kväll sköts fem personer till döds i staden Bnei Brak. Arkivbild
Oroligheter har flammat upp i Israel inför fastemånaden ramadan. I tisdags kväll sköts fem personer till döds i staden Bnei Brak. ArkivbildFoto: Oded Balilty/AP/TT

Israeliska styrkor har dödat tre medlemmar i den militanta extremiströrelsen Islamiska jihad under en räd på den ockuperade Västbanken på lördagen, uppger polisen.

Männen dödades i en eldstrid när soldater stoppade deras bil utanför staden Jenin. Islamiska jihad har bekräftat dödsfallen. Enligt polisen skadades fyra israeliska soldater i skottväxlingen, varav en allvarligt.

Oroligheter har flammat upp i Israel inför fastemånaden ramadan och militären har genomfört en rad räder på Västbanken efter flera blodiga attacker i landet.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons