Annons
Nyheter

Två anhållna efter polisinsats i Taberg

Polis • Publicerad 7 juni 2018

Många invånare i Taberg, söder om Jönköping, var oroade under torsdagsförmiddagen. En polisinsats med dragna vapen, skottsäkra västar, hundförare och polisbilar hade dragits igång redan sent på onsdagen. Och polisen var förtegen om vad som pågick.

– Jag förstår att man undrar, om man bor där och ser poliser med förstärkningsvapen, förklarade polisens presstalesperson Thomas Agnevik under förmiddagen för TT.

Annons

Vid lunchtid meddelande polisen att två personer hade anhållits, båda misstänkta för stöld. I och med anhållandena övertogs ansvaret för förundersökningen av en åklagare från åklagarkammaren i Jönköping.

– Jag blir uppdaterad senare under dagen av polisen och vill inte kommentera vad det handlar om innan dess, säger åklagare Klas Hellgren till TT.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons