Annons
Nyheter

Två häktade för mord på bro i Stockholm

Brott • Publicerad 13 november 2020
Den 17 september hittades en man död på en gång- och cykelbana på Årstabron i Stockholm. Arkivbild.
Den 17 september hittades en man död på en gång- och cykelbana på Årstabron i Stockholm. Arkivbild.Foto: Marko Säävälä/TT

Två personer häktades på fredagen misstänkta för att ha mördat en man i 30-årsåldern på Årstabron i Stockholm den 17 september.

De häktade är en man i 20-årsåldern och en man i 25-årsåldern, båda hemmahörande i södra Stockholm. Båda bestred häktningen under förhandlingen som hölls i Södertörns tingsrätt.

Annons

Männen anhölls i tisdags och åklagaren Lisa dos Santos sade då till TT att hon inte kunde lämna några uppgifter om eventuella motiv eller relationer mellan de misstänkta och den mördade mannen.

– Men den person som har blivit mördad har polisen tidigare haft kännedom om, och han har under en tid också haft en hotbild emot sig, sade Lisa dos Santos

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons